Uw appartement of loft renoveren
Hebt u een ouder appartement als nieuwe woonst of tweede verblijf aangeschaft? Van Oost Renovaties pakt alle ruimtes grondig aan en levert een zorgvuldig uitgevoerde totaalrenovatie. Wij staan in voor alle werken tot het kleinste kamertje toe. U kan bij ons terecht voor afbraak, herbepleistering, vloeren, vervangen van sanitair en verwarming, en herinrichten van alle elektriciteitsvoorzieningen.

Van Oost biedt renovatie uitgevoerd door één team van vaklui, gespecialiseerd in de verschillende onderdelen van uw renovatie. Hierdoor hoeft u niet op zoek naar verschillende uitvoerders en bijhorende prijsoffertes. Wij zorgen voor een efficiënte coördinatie en opvolging van de werken, en houden u dagelijks op de hoogte van de vorderingen.

Aangezien dit type renovatie voor overlast kan zorgen in een appartementsgebouw, plaatsen wij de verschillende werken zo snel mogelijk na elkaar, en houden we zodoende de duur van de renovatie zo kort mogelijk.

Wij leveren zowel renovatie met als zonder architect. In het geval dat u reeds over een architect of binnenhuisarchitect beschikt, kan u rekenen op een vlotte samenwerking en nauwkeurige uitvoering van bestaande ontwerpen en plannen.
Vrijblijvende prijsaanvraag