Zorgvuldig uitgevoerde aanbouw

Nood aan meer ruimte in uw woning of kantoor? Droomt u van een grotere keuken, leef- of werkruimte? Van Oost Renovaties helpt u graag uw aanbouw te realiseren, eventueel gepaard met een renovatie van de ruimtes die hierop aansluiten. 

Bij het realiseren van een aanbouw moeten in de meeste gevallen ook veel verschillende aansluitingen voorzien worden. Door ons veelzijdig team lopen de verschillende werkzaamheden en installaties vlot in elkaar over. Op die manier houden we ons nauwgezet aan de vooropstelde planning, en vermijden we vertragingen en bijkomende kosten.

Woont of werkt u in het pand dat u wilt uitbreiden? Geen nood. Wij voeren zowel de afbraak, aanbouw en herinrichting uit met respect voor alle bewoners en omwonenden. We houden steeds rekening met de leefbaarheid van uw woning tijdens de werken en beperken met een snelle uitvoering de overlast zoveel mogelijk.

Aangezien we in uw woning of kantoorruimte aan het werk zijn, zorgen we elke avond voor dat de werf net wordt achtergelaten en verwijderen we alle bouw- en ander afval. U kan bovendien rekenen op dagelijkse updates van het verloop van de werken, een vlotte communicatie en duidelijke afspraken.

Aanpalende ruimtes beschermen we zorgvuldig tegen stof en andere hinder. Worden er bij de uitbreiding ook buitenmuren afgebroken? Dan staan we in voor een inbraakveilige afsluiting tot uw aanbouw correct afgesloten kan worden. 

Benieuwd naar onze knowhow en ervaring met aanbouw?