Totaalaanpak door één team
Totaalrenovatie omvat een combinatie van verschillende ingrijpende werken. Uw pand wordt in zijn totaliteit onder handen genomen met een renovatie dat afbraak en heropbouw, een heraanleg van riolering en andere voorzieningen, isoleren en binneninrichting kan omvatten. Ook het toevoegen van constructies buiten het pand zoals terrassen en opritten kan tot deze totaalaanpak behoren.

Van Oost Renovaties is sterk in totaalrenovaties. Wij beschikken over een team van goed opgeleide vakmensen met verschillende specialisaties en vlotte samenwerking met vaste partners. Wij leveren dan ook een totaalrenovatie met een strakke coördinatie en het naadloos in elkaar overvloeien van de verschillende werken door eenzelfde team. Op die manier vermijdt u een renovatie met opeenvolgende onderaannemers, lange doorlooptijden en vertragingen én onnodige kosten.

Brengt uw renovatie geen wijziging mee in het gebruik van het pand en bent u niet van plan de stabiliteit of de vormelijke kwaliteiten van het gebouw veranderen? Dan kunnen wij instaan voor een concrete uitvoering van uw plannen zonder tussenkomst van een architect. Gaat u een stap verder en beschikt u reeds over een architect, binnenhuisarchitect of bouwcoördinator voor uw renovatie? Dan zorgen wij voor een vlotte samenwerking en nauwkeurige uitvoering van de opgestelde ontwerpen en plannen.
Kies een ervaren team en maak een succes van uw renovatie