Over Van Oost Renovaties

Over Van Oost Renovaties

Van Oost Renovaties beschikt over een hecht, veelzijdig team waardoor uw project steeds een vlotte opeenvolging van verschillende werkzaamheden kent. Onze flexibiliteit biedt zelfs de mogelijkheid om verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren, zonder vertragingen én onnodige kosten. Met Van Oost Renovaties werkt u samen met een sterk gespecialiseerd team dat van uw renovatie een waar totaalproject maakt. Zo bespaart u kosten en wint u tijd!

Aangezien wij zowel de rol van bouwcoördinator als uitvoerder voor u invullen, kan u rekenen op een nauwe samenwerking met een architect, een correcte begeleiding via werkvergaderingen met externe partners, en dagelijkse updates met beeldmateriaal van alle uitgevoerde werken. U kan bovendien voor al uw vragen steeds terecht bij de werfleider en zaakvoerder die uw project van A tot Z opvolgen. Deze betrouwbaarheid en transparantie vindt u terug in elke fase van uw project.

Van Oost Renovaties renoveert elke dag met een focus op kwaliteit, en dit zowel voor de gebruikte materialen en machines, het niveau van afwerking, als de samenwerking met partners die onze manier van werken volgen. We bouwen dan ook elke dag aan een verdere uitbreiding van onze diensten, zodat wij u nog beter kunnen bijstaan in het realiseren van uw renovatiedroom.

Ons team

Van Oost Renovaties heeft zowel de vakmensen als competenties om elk renovatieproject binnen het vooropgestelde budget en beschikbare termijn op te leveren. Ons team omvat bouwvakkers voor afbraak en ruwbouw, gespecialiseerde dakwerkers, en vakmensen voor isolatie en binnenafwerking. Het is een hecht en ervaren team dat sterk betrokken is bij onze onderneming en meedenkt over de beste, soms verrassende, aanpak van vraagstukken in uw project.

Van Oost Renovaties investeert voortdurend in het team. Enkel op basis van vakmanschap en ervaring in renovatie kan een correcte en kwaliteitsvolle uitvoering van planning tot afwerking geleverd worden. Het team is dan ook terecht trots op de vele verbouwingen en renovaties die Van Oost Renovaties over drie generaties heen realiseerde.
Benieuwd naar wat ons team voor u kan doen?