Alle vakkennis en ervaring onder één dak
Van Oost Renovaties is een allround renovatiebedrijf dat ook de renovatie van uw dak aanpakt. Zowel hellende daken met dakpannen als platte daken met een EPDM, PVC of roofing bekleding kunnen op een zorgvuldige reparatie of vernieuwing rekenen.

Dakrenovatie omvat het verwijderen van de oude dakbedekking, eventuele herstelling of vervanging van het dakgebinte, aangepaste dakisolatie en het plaatsen van een nieuwe dakbekleding. Wij installeren eveneens dakgoten en regenwaterafvoeren, voeren zinkwerken uit, verwijderen of repareren schoorstenen, plaatsen dakramen en herbekleden dakkapellen.

Dakrenovatie kan u mogelijk combineren met het isoleren en herinrichten van onderliggende zolderruimtes. Van Oost Renovaties beschikt over een veelzijdig team om alle renovaties op en onder uw dak succesvol te realiseren.

Van Oost zorgt voor alle nodige signalisatie, stellingen, kranen en containers voor afvalverwerking. U kan bovendien rekenen op een vlotte communicatie, updates van de werken via foto's, en een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.
Bekijk onze realisaties en kies het beste voor uw dak