Contacteer ons:

050 41 83 00

info@vanoostrenovaties.be

Totaalrenovatie

Moet je gebouw ingrijpend verbod worden? Misschien werkt u al samen met een architect of binnenhuisarchitect? Is er een vergunning nodig? Van Oost Renovaties kan u in iedere stap helpen, en werkt graag samen met architecten. Van Oost Renovaties staat voor een totaalaanpak. Het team van Van Oost Renovaties is gepassioneerd in het verbouwen en renoveren van huizen en appartementen. Wij staan voor een snelle aanpak, een duidelijke en transparante communicatie, een strakke timing en vooral veel enthousiasme. Dagelijks wordt er gewerkt om de service nog te verbeteren.

 

Uitbreidingen/aanbouw

Bereidt u graag uw keuken of uw leefruimte verder uit? Van Oost Renovaties helpt u hier graag mee. Wij houden rekening met de bestaande toestand en de leefbaarheid binnen. Hier is snelheid, duidelijkheid en communicatie van cruciaal belang. Van Oost Renovaties heeft een eigen team om dit te realiseren.

 

Badkamer/keukenrenovatie

Een nieuwe keuken of badkamer is altijd leuk. Bij de installatie van nieuwe keuken of badkamertoestellen komt heel wat kijken: vloertegels, muurtegels, aanpassingen elektriciteit, aanpassingen sanitaire leidingen en afvoeren, waterdicht maken van de muren, aanpassingen CV, enz. Bij ieder punt kan Van Oost Renovaties u verder helpen zodat het ongemak tot een minimum wordt herleid.

 

Onderhoud en herstellingen aan gebouwen

Ieder gebouw heeft onderhoud nodig: herstellen regenafvoeren, een lek in de riolering, herstellen betonrot, plaatsen duivenpinnen, herstellen van een lek in het dak, enz. Van Oost Renovaties kan u helpen met het onderhoud en herstellingen van de buitenkant van het gebouw.

 

Isolatiewerken

Van Oost Renovaties heeft een eigen isolatiedeskundige die u kan adviseren. Wat eerst isoleren? Hoeveel isoleren? Met welk materiaal isoleren? Van Oost Renovaties helpt u graag verder.